____[N]aked [K]ing Klanı____

DOUBLE-TURK yazdı:ben izleyemiyorum videoyu yapan kisi tarafindan kilitlenmistir yaziyor

BLNT yazdı:eline saglık guzel video olmus diyorum ki sizin clanida artık buraya taşıyalım tagortian ne dersin ?
DOUBLE-TURK yazdı:ben izleyemiyorum videoyu yapan kisi tarafindan kilitlenmistir yaziyor

tagortian yazdı:BLNT yazdı:eline saglık guzel video olmus diyorum ki sizin clanida artık buraya taşıyalım tagortian ne dersin ?
Sağolasın Bülent hocam.Teklifin için klanım adına teşekkür ederim ancak düzenimizi zaten zort oturttuk tekrar başka bir forumda düzen sağlamak zor olur ama davetin için tekrar teşekkürlerDOUBLE-TURK yazdı:ben izleyemiyorum videoyu yapan kisi tarafindan kilitlenmistir yaziyor
Bir sorun yok gibi gözüküyor bende hocam tekrar bir deneyin olmadı isteyene sadece link atarım.
Saygılar...

tagortian yazdı:youtube arka fondaki müziklerden biri isim hakkını ihlal ettiği gerekçesiyle videoyu kaldırmış dailymotion a yükledim umarım burda da aynı sorun çıkmaz.
dipnot:baştaki videoyu değiştirdim.
Saygılar...

tagortian yazdı:eyv. hocam sağol.Daha önce izlemiştim derken ? İmzamdaki videoyla bunun başları aynı belki onu izlemişsindir çünkü bunu daha yeni yapıp koydum.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir