SONY PLAYSTATION NETWORK ÇÖKTÜ !! PSN ÇÖKTÜ !! PS3 SERVARLAR ÇÖKTÜ !!
SONY AÇIKLAMASI.. While we are investigating the cause of the Network outage, we wanted to alert you that it may be a full day or two before we’re able to get the service completely back up and running. Thank you very much for your patience while we work to resolve this matter. Please stay tuned to this space for more details, and we’ll update you again as soon as we can. BİLİYORUZ ki bir hacker grubu saldıracaklarını söylemişlerdi.. adamlar dediklerini yaptı ve psn neredeyse 36 saatir iptal
onlarin ben taaa mina yok ya garibanlar ne yapsin hackerlar bos durmuyor diye psn i dinlendirip önlem almaya calisiyorlar zaman kazaniyorlar tabi giren bize giriyor
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni! Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
sony e sesleniyorum kardeşim hiç bir şey bilmiyorsan bu hackerlardan bir kaçını alacaksın parayla yanında çalıştıracaksın hackerların taktiğine onların taktiğiyle cevap vermelisin al yanına psifize et kullan unuttur şutla
Ozmanda hackerlık meslek haline gelir.Geohot denen bebeyi atacan tımarhaneye diğer ezikler kaçar zaten.Medyada dahi diye gösteriyorlar ,insanlara yanlış örnek oluyor.
As some of you may already know, today is the day of the "Sony Boycott" that was organized by the underground online group known as "Anonymous". As previously reported, the boycott was to be held inside Sony stores around the globe, where users would loiter around and not buy anything. It was argued over how successful such a spread out demonstration could really be. However, the photographs below suggest that Sony is not taking the demonstrations lightly.
Reports are coming in that Sony stores across Europe are closed for the day and it can be speculated that the closings are in anticipation of the demonstrations. Shoppers are being greeted with signs which state: "We are sorry the Sony Centre is closed" "We will be open as soon as possible" and "CLOSED DUE TO UNFORSEEN CIRCUMSTANCES". Some of the stores are even being guarded by local Police and security guards. One can only imagine the amount of lost revenue due to these store closings.
If you notice a Sony store is closed in your area please don't hesitate to report it in the comments and we will add it to the list.
Reported Closed Stores: Leeds (UK) Manchester (UK) Wroclaw (Poland)
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni! Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
cantosman yazdı:sony e sesleniyorum kardeşim hiç bir şey bilmiyorsan bu hackerlardan bir kaçını alacaksın parayla yanında çalıştıracaksın hackerların taktiğine onların taktiğiyle cevap vermelisin al yanına psifize et kullan unuttur şutla
zaten yanina bir hacker aldi diye suanda zor durumda mücadele edicem hackerlara karsi dedi diye bu durumda hackerler basta geohot olmak üzere aslinda yaptiklari olaylarin sony e para kazandirdigini söyledikler cünki kirilinca ps3 tüm dünyada daha cok satmaya basladi ps3 ün ne zarari oldu ps3 kirilinca? tam tersi kari oldu ama ne bok yemeye anlamadim oyun yapanlarin yaninda cikti sony neymis oyun yapan firmalar zarar ediyormus iste buna kizdi hacker kardesleroyunlari ucuzlatsalar bu duruma düsmez olaylar
KEMAL311 yazdı:Ozmanda hackerlık meslek haline gelir.Geohot denen bebeyi atacan tımarhaneye diğer ezikler kaçar zaten.Medyada dahi diye gösteriyorlar ,insanlara yanlış örnek oluyor.
alacaksın psifize edeceksin unutturacaksın ve şutlayacaksın dedim zaten meslek haline gelmemesi için
aslında herkesin kendi cephesinden bakıldığında illegal olmasına rağmen hackerlerinda haklı olduğu noktalar var tabi kendi cephesinden diyorum yoksa illegal illegaldir asla tasvip edilemez ama kapital düzenin var olma çatışmalarıdır bunlar
kardeşim bir oyun konsolu yapıyon astarı yüzünden pahalı 3 tane oyun aldınmı bir konsol parası eder şimdi soruyom konsolmu oyunlar için var oyunlarmı konsol için var nasıl iş aklım almadı
artık alışıcaz psn in bu haline adamlar hobi oldu canı sıkılıyo hadi psn i böyle bi 3 günlük hackliyelim diyolar adamlar zaten ben böyle bişiyi bekliyodm bu hafta ps3üm kafayı yemişti sign olmak için 5 6 kez deniyodum hep abuk subuk hata veriyodu