Kalecim alırken ov. İle ilgili bı hata yapmış olmayı çok isterdim
Moderatörler: SercanSen, aykan35, insomnia, the_greywolf

ck1903 yazdı:insomnia yazdı:ck1903 yazdı:can hoca senin oyunun şaşmış başka birşey demiyorum dur resmini çekip yolluycam sana kadronun.
psnden cevap dönüyordum offline oldun , oradan sana cevap yazdım.. nedeni ni tekrardan uzun uzun burada yazmaya üşeniyorum açıkçası.
hocam bu kadar arkadaşta okadar oyuncu problemi buluyorsan inan sıkıntı senin fifada.yada madem bana dediğin gibi arkadaşlar kadroları update yapması lazımdı.bunu en başından demeliydiniz.hem kadromdaki bütün adamlar http://www.ultimatedb.nl/ sitesinden aynı oyunculardır,kadromdakilerin hiçbirinin güçleri ve geldikleri takımlarda farksız değildir.He sitede yamukluk varsa çoğu kişi ordan baktıda aldı ozaman herkesin kadrosunun poku çıkmış demektir.

insomnia yazdı:ck1903 yazdı:insomnia yazdı:ck1903 yazdı:can hoca senin oyunun şaşmış başka birşey demiyorum dur resmini çekip yolluycam sana kadronun.
psnden cevap dönüyordum offline oldun , oradan sana cevap yazdım.. nedeni ni tekrardan uzun uzun burada yazmaya üşeniyorum açıkçası.
hocam bu kadar arkadaşta okadar oyuncu problemi buluyorsan inan sıkıntı senin fifada.yada madem bana dediğin gibi arkadaşlar kadroları update yapması lazımdı.bunu en başından demeliydiniz.hem kadromdaki bütün adamlar http://www.ultimatedb.nl/ sitesinden aynı oyunculardır,kadromdakilerin hiçbirinin güçleri ve geldikleri takımlarda farksız değildir.He sitede yamukluk varsa çoğu kişi ordan baktıda aldı ozaman herkesin kadrosunun poku çıkmış demektir.
asıl sorun milletin http://www.ultimatedb.nl/ sitesinden oyunculara baktıktan sonra evde ps3 ü 2 dakika açıp acaba adamların bilgileri doğrumudur,yanlışmıdır diye bakmadan , direk copy-paste transferlerini yapmaktan kaynaklanıyor.Sırf senin için değil çoğu kişi için geçerli bu durum. Aykan Abi siteyi linklemekle arkadaşlara çok güzel bir iyilik yaptı ama arkadaşlar maalesef bunu tembelliğe vurup, bu iyiliği suistimal ettiler. Açıkçası transferli lig gibi emek gerektiren bir organizasyonda oyuncular uğraş vermeyip,hazırdan işlerini görüyorlarsa ; aynı oyuncuların transferli lig maçlarını verilen tarihler içerisinde tamamlamalarından şüphe ederim.

agasaka5416 yazdı:pardon aykan abi.. jon taylorı keşif ettik amma draft sırası azizliği yav.. 4 tane boyle topcu kaçtı cok kotu bır durum..
neyse hayrını gör abey..
ben de şu adamı seçiyorum 3.draft ın 3. adamı olarak..
Claude Gnakpa : overal 57 , ederi :15 birim alındıgı takım : walsall
agasaka5416 yazdı:Ziver'in Tüm Transfer Hareketleri
3. Draft Alınan Oyuncular
jon taylor , overal 62 , ederi 40 birim - shrewsbury

greeneye yazdı:Ahmet
Secilen takim : KAİZER CHİEFS
Kim jong gook - Ulsan Hyundai Horang-i - 54 -5M
toco007 yazdı:Aldığım takım
Dortmund
3 Kim jong gook 55 ulsan hyundai ederi 5

kadirXCII yazdı:------------------------------------------------------------------
kadirin takımı :
ivan sanchez /Overal :62 / Ederi : 40 /Alındığı Takım : ---- takım ismi belli değil
N.Wedderburn - 55. ov. - değeri : 5 birim- Oynadığı takım:Northampton Town -------------- oyuncunun ov. 55 değil 54
A.Westwood- 55 ov. - değeri : 5 birim- Oynadığı takım:Northampton Town ----------------- oyuncunun ov. 55 değil 54
R.Cillagan - 55 ov. -değeri : 5 birim- Oynadığı takım:Northampton Town --------------- oyuncunun ov. 55 değil 52
R.Burge - 55 ov. - değeri : 5 birim- Oynadığı takım:partvale ---------------- oyuncunun ov. 55 değil 54
S.Rigg - 55 . - değeri : 5 Birim - Oynadığı takım:partvale --------------- oyuncunun ov. 55 değil 60
kurduğun takımın 1/3 ü problemli
Can hocam ov. ve değerlere baktığmda en az 5 ye 55 olarak gördm ve bunun altında alınca sıkıntı olmacağını düşündüm ama yanılmışım oyuncularımı değiştirim S.rigg de herhalde gözümden kaçmışş oysaki bamıştık tek tek ivan sanchez isee takımdan transfer etttikten sonra takımı kaybettim takımıda daha bulamadım eğer takım sorun olmassa devam edim takım mutlaka yazman gerekiyo dersen 62 başka oyuncu alırım...

insomnia yazdı:kenanın takımı :
Nouha Dicko------- Overal : 58 ---- ederi : 20m----alındığı takım : npower Championship Blackpool --- takımda adamı bulamadım
yedekte 2 oyuncun 55 ov. altında
------------------------------------------------------------
batuhanın takımı :
F.Fielding-----------Derby Country------71-----110 -------------ov. 71 değil 70
Song Han Bok----Daegu-----------55---------5 ------------------ ov. 55 değil 57
Ruefli----------Servette--------55---------5 ---------------- ov.55 değil 59

Dön SCS Clani Genel Sohbet Bölümü
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir