Transferliye Başlıyoruz Draftlar Kadrolar Başlıyor

Moderatörler: SercanSen, aykan35, insomnia, the_greywolf

Re: Transferliye Başlıyoruz Draftlar Kadrolar Başlıyor

Mesajgönderen yaki » 23 Şub Prş 2012, 01:53

Hadi o zaman bastan :)
Kalecim alırken ov. İle ilgili bı hata yapmış olmayı çok isterdim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
yaki
Caliskan Üye
Caliskan Üye

Psn: yakuptanriverdi
Favori Oyunlarım: fifa
Ruh hali: pişmaniye

Mesajgönderen insomnia » 23 Şub Prş 2012, 01:57

ck1903 yazdı:
insomnia yazdı:
ck1903 yazdı:can hoca senin oyunun şaşmış başka birşey demiyorum dur resmini çekip yolluycam sana kadronun.

psnden cevap dönüyordum offline oldun , oradan sana cevap yazdım.. nedeni ni tekrardan uzun uzun burada yazmaya üşeniyorum açıkçası.

hocam bu kadar arkadaşta okadar oyuncu problemi buluyorsan inan sıkıntı senin fifada.yada madem bana dediğin gibi arkadaşlar kadroları update yapması lazımdı.bunu en başından demeliydiniz.hem kadromdaki bütün adamlar http://www.ultimatedb.nl/ sitesinden aynı oyunculardır,kadromdakilerin hiçbirinin güçleri ve geldikleri takımlarda farksız değildir.He sitede yamukluk varsa çoğu kişi ordan baktıda aldı ozaman herkesin kadrosunun poku çıkmış demektir.

asıl sorun milletin http://www.ultimatedb.nl/ sitesinden oyunculara baktıktan sonra evde ps3 ü 2 dakika açıp acaba adamların bilgileri doğrumudur,yanlışmıdır diye bakmadan , direk copy-paste transferlerini yapmaktan kaynaklanıyor.Sırf senin için değil çoğu kişi için geçerli bu durum. Aykan Abi siteyi linklemekle arkadaşlara çok güzel bir iyilik yaptı ama arkadaşlar maalesef bunu tembelliğe vurup, bu iyiliği suistimal ettiler. Açıkçası transferli lig gibi emek gerektiren bir organizasyonda oyuncular uğraş vermeyip,hazırdan işlerini görüyorlarsa ; aynı oyuncuların transferli lig maçlarını verilen tarihler içerisinde tamamlamalarından şüphe ederim.
Kullanıcı avatarı
insomnia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesajgönderen ck1903 » 23 Şub Prş 2012, 03:05

insomnia yazdı:
ck1903 yazdı:
insomnia yazdı:
ck1903 yazdı:can hoca senin oyunun şaşmış başka birşey demiyorum dur resmini çekip yolluycam sana kadronun.

psnden cevap dönüyordum offline oldun , oradan sana cevap yazdım.. nedeni ni tekrardan uzun uzun burada yazmaya üşeniyorum açıkçası.

hocam bu kadar arkadaşta okadar oyuncu problemi buluyorsan inan sıkıntı senin fifada.yada madem bana dediğin gibi arkadaşlar kadroları update yapması lazımdı.bunu en başından demeliydiniz.hem kadromdaki bütün adamlar http://www.ultimatedb.nl/ sitesinden aynı oyunculardır,kadromdakilerin hiçbirinin güçleri ve geldikleri takımlarda farksız değildir.He sitede yamukluk varsa çoğu kişi ordan baktıda aldı ozaman herkesin kadrosunun poku çıkmış demektir.

asıl sorun milletin http://www.ultimatedb.nl/ sitesinden oyunculara baktıktan sonra evde ps3 ü 2 dakika açıp acaba adamların bilgileri doğrumudur,yanlışmıdır diye bakmadan , direk copy-paste transferlerini yapmaktan kaynaklanıyor.Sırf senin için değil çoğu kişi için geçerli bu durum. Aykan Abi siteyi linklemekle arkadaşlara çok güzel bir iyilik yaptı ama arkadaşlar maalesef bunu tembelliğe vurup, bu iyiliği suistimal ettiler. Açıkçası transferli lig gibi emek gerektiren bir organizasyonda oyuncular uğraş vermeyip,hazırdan işlerini görüyorlarsa ; aynı oyuncuların transferli lig maçlarını verilen tarihler içerisinde tamamlamalarından şüphe ederim.

Valla zaten bu sözleri kendi üstüme almıyorum,ben oturdum ps3 karşısına o siteden tek tek buldum adamları tek tek ps3 üzerinden baktım ve öyle seçtim.Tek tek hepsini search yaparak buldum inceledim.maç devamlılığına gelince neredeyse en çok online olan arkadaşlardan birtanesiyim böyle bir sorunda olmadı.

Copy paste yapan arkadaşlarında bence tembellikten değil sadece gidişat yavaşlamasın sorun çıkmasın diye zaman kısıtlığından yaptığını düşünüyorum.Ben aramızda tembel arkadaşlar olduğuna inanmıyorum,tembellik peşinde olan insan böyle transferli ligde draft draf uğraşıcağına girer bir turnuvada oynar kanatindeyim.
Resim
Kullanıcı avatarı
ck1903
Caliskan Üye
Caliskan Üye

Mesajgönderen insomnia » 23 Şub Prş 2012, 03:48

diğer yönetici arkadaşlardan rica ediyorum , cihan arkadaşımızın transferlerini incelesinler. arkadaşın dediği gibi acaba benim fifamı şaşırmış yoksa işin içinde başka bir işmi var. cihan bana psnden customise fifa / edit teams / change squad-rosters / download updates işlemlerini yaptığını söyledi.bu durumda teorik olarak bu adamlarının böyle farklı overallerde olmaması lazım.
Kullanıcı avatarı
insomnia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesajgönderen yaki » 23 Şub Prş 2012, 05:02

Oyuncu transfer menüsünde farklı takım editlerinin yani taktık ve oyuncu yerlerini ayarladınız menüde farklı ov. Cikiyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
yaki
Caliskan Üye
Caliskan Üye

Psn: yakuptanriverdi
Favori Oyunlarım: fifa
Ruh hali: pişmaniye

Mesajgönderen aykan35 » 23 Şub Prş 2012, 08:55

Dayi en son guncel kadronda Jon Tayloru gostermissin.. Baskasini almistin sanirim yerine..

agasaka5416 yazdı:pardon aykan abi.. jon taylorı keşif ettik amma draft sırası azizliği yav.. 4 tane boyle topcu kaçtı cok kotu bır durum..

neyse hayrını gör abey..

ben de şu adamı seçiyorum 3.draft ın 3. adamı olarak..

Claude Gnakpa : overal 57 , ederi :15 birim alındıgı takım : walsall

agasaka5416 yazdı:Ziver'in Tüm Transfer Hareketleri

3. Draft Alınan Oyuncular

jon taylor , overal 62 , ederi 40 birim - shrewsbury
Türkiye Türklerindir...
Kullanıcı avatarı
aykan35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Psn: aykan35
Favori Oyunlarım: FIFA 12
Clan: SCS

Mesajgönderen aykan35 » 23 Şub Prş 2012, 09:07

Ayni adami iki kisi secmissiniz sanirim..
55 lik oyuncu, biriniz baskasini alin arkdaslar..

greeneye yazdı:Ahmet
Secilen takim : KAİZER CHİEFS

Kim jong gook - Ulsan Hyundai Horang-i - 54 -5M

toco007 yazdı:Aldığım takım
Dortmund

3 Kim jong gook 55 ulsan hyundai ederi 5
Türkiye Türklerindir...
Kullanıcı avatarı
aykan35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesajgönderen kadirXCII » 23 Şub Prş 2012, 09:42

------------------------------------------------------------------

kadirin takımı :

ivan sanchez /Overal :62 / Ederi : 40 /Alındığı Takım : ---- takım ismi belli değil
N.Wedderburn - 55. ov. - değeri : 5 birim- Oynadığı takım:Northampton Town -------------- oyuncunun ov. 55 değil 54
A.Westwood- 55 ov. - değeri : 5 birim- Oynadığı takım:Northampton Town ----------------- oyuncunun ov. 55 değil 54
R.Cillagan - 55 ov. -değeri : 5 birim- Oynadığı takım:Northampton Town --------------- oyuncunun ov. 55 değil 52
R.Burge - 55 ov. - değeri : 5 birim- Oynadığı takım:partvale ---------------- oyuncunun ov. 55 değil 54
S.Rigg - 55 . - değeri : 5 Birim - Oynadığı takım:partvale --------------- oyuncunun ov. 55 değil 60

kurduğun takımın 1/3 ü problemli

Can hocam ov. ve değerlere baktığmda en az 5 ye 55 olarak gördm ve bunun altında alınca sıkıntı olmacağını düşündüm ama yanılmışım oyuncularımı değiştirim S.rigg de herhalde gözümden kaçmışş oysaki bamıştık tek tek ivan sanchez isee takımdan transfer etttikten sonra takımı kaybettim takımıda daha bulamadım eğer takım sorun olmassa devam edim takım mutlaka yazman gerekiyo dersen 62 başka oyuncu alırım...
Resim
Kullanıcı avatarı
kadirXCII
Azimli Üye
Azimli Üye

Psn: KadirXCII
Favori Oyunlarım: Fifa 12 , Killzone 2 , Killzone 3 , Uncharted 3 ,Battlefield 3 , NBA12 , infamous 1 ,infamous 2 , dead nation, LittleBigPlanet ,LittleBigPlanet 2
Clan: Ay Yıldız

Mesajgönderen insomnia » 23 Şub Prş 2012, 10:35

kadirXCII yazdı:------------------------------------------------------------------

kadirin takımı :

ivan sanchez /Overal :62 / Ederi : 40 /Alındığı Takım : ---- takım ismi belli değil
N.Wedderburn - 55. ov. - değeri : 5 birim- Oynadığı takım:Northampton Town -------------- oyuncunun ov. 55 değil 54
A.Westwood- 55 ov. - değeri : 5 birim- Oynadığı takım:Northampton Town ----------------- oyuncunun ov. 55 değil 54
R.Cillagan - 55 ov. -değeri : 5 birim- Oynadığı takım:Northampton Town --------------- oyuncunun ov. 55 değil 52
R.Burge - 55 ov. - değeri : 5 birim- Oynadığı takım:partvale ---------------- oyuncunun ov. 55 değil 54
S.Rigg - 55 . - değeri : 5 Birim - Oynadığı takım:partvale --------------- oyuncunun ov. 55 değil 60

kurduğun takımın 1/3 ü problemli

Can hocam ov. ve değerlere baktığmda en az 5 ye 55 olarak gördm ve bunun altında alınca sıkıntı olmacağını düşündüm ama yanılmışım oyuncularımı değiştirim S.rigg de herhalde gözümden kaçmışş oysaki bamıştık tek tek ivan sanchez isee takımdan transfer etttikten sonra takımı kaybettim takımıda daha bulamadım eğer takım sorun olmassa devam edim takım mutlaka yazman gerekiyo dersen 62 başka oyuncu alırım...

52,54 lük adamları değiştirmene gerek yok , ancak s.rigg ile i.sanchesi değiştir. bu iki adamda problem var.
Kullanıcı avatarı
insomnia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesajgönderen aykan35 » 23 Şub Prş 2012, 10:40

Sait, Can, Sercan ;

Sayfalar arasinda cok zaman harcadim..
Fifa 10 da yaptigimiz gibi yapsak..
Bir konu acalim, herkes sadece 1 mesajla kadrolarini yazsin..
O kadrolarin yanina transferler onaylandikca ok yazariz.. O konuda sadece kadrolar olur..
Bu sekilde yapalim, aksi takdirde havuz sistemi de olmadigi icin iyice icinden cikilmaz hal alacak..
Ilk mesaji birimiz yazalim kardesler, herkes o formatta kadrolarini yazsin derim ben..
Türkiye Türklerindir...
Kullanıcı avatarı
aykan35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesajgönderen aykan35 » 23 Şub Prş 2012, 12:41

Resim

Kalan Para : 5 M
Türkiye Türklerindir...
Kullanıcı avatarı
aykan35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesajgönderen kenansuslu » 23 Şub Prş 2012, 13:10

55 altı adamları kadro sisikligi olsun dıye aldım
Resim

Jose Mourinho:Teknik direktör olmak için,önce futbolcu olmak gerektiğini söylüyorlar.Peki,Jokey olmak için de önce at mı olmak gerekiyor...

Penaltıdan Gol Atınca Tabelaya Bile Koymuyorum (ceza)
kenansuslu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Psn: kenansuslu
Favori Oyunlarım: fıfa-pes-nba-gow-asc-unc1-2-3-mwf serısı
Clan: ScS
Ruh hali: Keyifli

Mesajgönderen SercanSen » 23 Şub Prş 2012, 13:40

Can eline sağlık kardeşim ,
Arkdaşlar Abiler Kardeşler , lütfen Can'ın yaptığı uyarıları dikkate alarak kadrolaru ona göre düznleyelim ve bitirelim bu kadro telaşını bu akşam başlayalım.

Kadroları herkes bitirdikten sonra ayrı bir sayfada toplayacağız ve burası sohbet vb bır başlık olacak zaten transferleride ayrı bir sayfada takip edeceğiz önümüdeki sezonda itibaren...
PSN : SercanSen

LET'S PLAY FIFA 12

O ARTIK PS3 SLIM 250 GB LI :)
Kullanıcı avatarı
SercanSen
Prens
Prens

Psn: SercanSen
Favori Oyunlarım: Fifa 2012
Skype id: sercansen0
Ruh hali: ohh yeah :)

Mesajgönderen greeneye » 23 Şub Prş 2012, 14:02

ahmet abinin takımı :

1- Erzgebirge Aue- Könnecke - 62 - 40M --------- ov. 62 değil 61
2- Hull City - Joshua King - 68 - 90M ---------- takımda böyle bir adam bulamadım
3- yedek oyuncuların tümü : 55 ov. altında oyuncu bulundurmak yasak

1- 5M kasaya geldi yani :halay
2- Joshua King ' EAultimatden bakmıştım (uzun zamandır evde olmadığım için PS3den bakamıyorum)Buakşam kısmetse eve gideceğim artık akşama bakarım Joshua king'e .
3- Saitim 55 overal altında oyuncular aldım kimseyle çakışmasın diye, yedek oyuncularımı ben oynatmayacağım.55 ovrallik oyuncu sayısıda hepimize yetecek kadar yok.Okuduğum kadarıyla 55 ov. altını serbest bırakmışsınız zaten.
MART 3
Kullanıcı avatarı
greeneye
Azimli Üye
Azimli Üye

Favori Oyunlarım: Fifa12 - Call of duty serisi

Mesajgönderen dinazor_batu » 23 Şub Prş 2012, 14:24

insomnia yazdı:kenanın takımı :

Nouha Dicko------- Overal : 58 ---- ederi : 20m----alındığı takım : npower Championship Blackpool --- takımda adamı bulamadım
yedekte 2 oyuncun 55 ov. altında

------------------------------------------------------------

batuhanın takımı :

F.Fielding-----------Derby Country------71-----110 -------------ov. 71 değil 70
Song Han Bok----Daegu-----------55---------5 ------------------ ov. 55 değil 57
Ruefli----------Servette--------55---------5 ---------------- ov.55 değil 59

can abi ben kalecimi duzelttim 70 ovr olduğunu biliyodum excell dosyasındada 70 ama nedense 71 diye geçmişim buraya yedeklerime acele ile baktım l3 e basmamış olma ihtimalim var o adamların yerine başka adam alıcam
dinazor_batu
Azimli Üye
Azimli Üye

Psn: Dinazor
Favori Oyunlarım: Fifa 12
Ruh hali: Hasta

ÖncekiSonraki

Dön SCS Clani Genel Sohbet Bölümü

• { RELATED_TOPICS }
    Cevaplar
    Görüntüleme