Selam genclik,
Cogunuz daha uykuda ama ben erkenden kalktim calisiyorum vatan ve SCS icin
Ufuk kardes,
Dun aksambir toplanti gerceklestirdik yonetim olarak, Sait kardesim senin calismani bana gonderdi ve ofisime geldigimde ilk isim ona bakmak oldu. Ellerine saglik, saolasin...
Fifa 11 de T.Ligde yer alamadigim icin organizasyon detaylari ile ilgili alinacak tum kararlari diger arkadaslara birakiyorum tabiki.
T.Lig icin tek onerim ya ilk bir kac sezon tamamlanincaya kadar ya da sezon sonuna kadar ust limitini onceden belirleyecegimiz overalli adamlari almamak olmasi..
Ilk defa katilan arkadaslarimizin kafasinda elbet cok sorular olabilir. Merak etmeyin detayli anlatim zaten olacaktir ama kisaca ozetlemek gerekirse, kura ile belirlenecek oyuncu secme onceligine gore herkes 3 er ya da 4 er sekilde oyuncu sececek. Bu dongu sonunda ilk 11 kurulacak. Havuz olayi diye bir sey yok, yani sira size geldiginizde butcenize gore kendinize uygun istediginiz oyunculari sececeksiniz (arkadaslarinizin sectikleri haric tabiki)
Simdi akliniza direk olarak su soru gelebilir. Yuzlerce oyuncu var, nerden bilecem hangisi ne ozellikte, ps3 acip tek tek mi bakacam diyenler icin guzel bir haberim hediyem olacak sizlere. Ps3 acmadan bilgisayar basinda istediginiz oyuncuyu secebileceksiniz.
Bilmeyen duymayan arkadaslara icin bir link verecegim, o linkte bu oyun icinde tum futbolcularin tum detayli ozelliklerinin yer aldigi bir database var. Aslinda Ultimate Team icin yapilmis olan adi ustunde Ultimate Team Database ve hali hazirda devamli guncellenen muhtesem bir kaynak. Ister hiza, ister overale, ister skiline gore nasil isterseniz o sekilde istediginiz araliktaki oyunculari suzup secebileceksiniz.
Normalde bu linki kimseye vermeyi dusunmuyordum ama herkesin isinin kolaylasmasi adina guzellik olsun istedim
Kac overalli oyuncu kac para belli olacagi icin verecegim link uzerinde 5 dk da istediginiz kadroyu aninda kurabileceksiniz.
Sıkı durun
www.ultimatedb.nlHadi hayirli olsun