[T.C*] TURKKLANLARI MW2 LİGİ TAKİP TOPİĞİ (3.BİTİRDİK)

Moderatör: KAPALI-FATURA

[T.C*] TURKKLANLARI MW2 LİGİ TAKİP TOPİĞİ (3.BİTİRDİK)

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 29 Oca Cum 2010, 10:42

Arkadaşlar bu topik altında turkklanları mw2 ligi maçlarını, kurallarını vs. takip edebiliriz. Kurallar turkklanlari.com tarafından aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

-LİG MAÇ KURALLARI. Lütfen detaylı olarak okuyunuz-

1- bir maçta toplam 50.puan verilir. harita başına 10.puan. 5 harita 5 x 10 = 50 / klanlar kazandığı her harita için 10.puan alıcaktır. Örnek: maç 3-2 bitti kazanan tarafın hanesine 30.puan. kaybeden tarafın hanesine 20.puan geçilecektir. veya 4-1 bitti kazanan 40.puan kaybeden 10.puan şeklinde.

2- Maç 5 harita üzerinden yapılacaktır 3'ünü alan takım maçı kazanır.

3- Harita sıralaması sabit olmakla birlikte sıralama şu şekildedir: Favela, Afghan, Terminal, Skidrow ve Rundown.

4- Bomba kurma ve çözme süresi 7.5 saniye, round'lar 3.dakikadır.

5- Rpg, At4, Grenade Launcher (gl) gibi tüm lancer'lar, killstreak (hava saldırısı) ve radar yasak.

6- Her takım maça başlamadan önce connection test yapsın. örnek: host seçilir 5.dk karma oyun yapılır lag varsa host değişir.

7- Host sahibi kişinin oyundan düşmesi halinde adam vurulmadıysa oyun tekrardan başlatılır. eğer adam vurulduysa host olan takım o haritada hükmen yenik sayılır. ( kasıtlı kapatmalara karşı bir önlem olarak )

8- İlk adam vurulduktan sonra host herhangi bir şeyi bahane ederek oyunu kapatamaz.

9- Takımlardan biri kural ihlali olmadığı halde oyunu bırakıp çıkarsa veya kural ihlali iddiası ile kural ihlalini kanıtlayacak bir resmi veya delili olmadan oyundan çıkarsa hükmen o haritada yenilmiş sayılacaktır.

10- Takımlar arasında ciddi anlaşmazlıklar olup sorun çözülemiyorsa maça hakem atanır. hakemler klan kaptanlarıdır .O esnada maçı olmayan klan kaptanı hakem olarak çağrılır ve hakemin gözetiminde maça devam edilir.

11- Maçlar maçın yapılacağı günün 22:00 - 23:00 saatleri arası yapılacaktır. Ancak maç saati 2 klanında rıza göstermesi halinde maçı kendilerinin belirleyebilecekleri bir saatte yapabilirler. maça belirlenen saatte gelmeyen takıma 15 dk ek süre verilir. hala hazır değiller ise maç ertesi güne ertelenir ve gelmeyen klana ceza olarak 1-0 yenik başlama cezası uygulanır. eğer ertesigünde gelmemişler ise hükmen mağlup sayılırlar.

12- Rakibin hile yaptığını gören taraf bunun resmini çekip o an itiraz etmezse bu şekilde oynamayı kabul etmiş demektir. Her oyuncunun maç esnasında hile yapanı tespit edebilmesi ve maç skorunu kaydedebilmesi için cep telefonu yada varsa fotoğraf makinasını hazır bulundurması tavsiye edilir. Aksi takdirde sonradan itiraz hakkı olmaz.

13- Kural ihlali tespit edilirse; tespit eden taraf rakibine ihlal ettiği kural belirterek oyundan çıkacaktır.Maç diğer haritaya geçerek devam eder.Kural ihlalini tespit eden takım maç sonunda kanıtlarını ve kazanan takımda maç resimlerini foruma ekleyecek.

a- İhlali tespit eden takım harita adını belirterek; rakibin şu kural ihlalinden dolayı hükmen yendik kanıtı ektedir deyip resmi koyacak.(Kural ihlali gerekçesiyle oyundan çıkan takım,kural ihlali olsa bile bu ihlali kanıtlayamazsa oyundan çıktığı için hükmen yenik sayılır.)

b- Kazanan takım harita adını belirterek; skoru yazıp yendik diyip kazandığını gösteren resmi koyacak.

c-Tüm klanların maç skorlarıyla ilgili resim çekmeleri tavsiye edilir. Bunun yanı sıra umuyoruz ki bu gibi kanıtlara gerek kalmaz.

14- Oyuncu değişikliği sadece haritalar arasındaki verilen 5 dakikalık taktik ve strateji belirleme süresinde gerçekleşir ve oyun içinde oyuncu değişimi yapmak yasaktır.

15- Maç başladığında bir oyuncu oyundan koparsa oyun durdurulur ve bu oyuncunun oyuna gelmesi sağlanıp tekrardan başlanır ancak bu durum sadece ilk 30 saniye için geçerli olmakta olup herhangi bir oyuncunun vurulmamış olması gerekir. Takımların oyuncularından her hangi biri öldü ise ve oyundan düşen bir oyuncunuz varsa düşen arkadaşınız oyuna davet edilir ve oyunu durdurmadan oyuna devam edersiniz.

16- Karmaşayı ve gereksiz konuşmaları engellemek adına loby' deyken sadece klan kaptanları ve host olan kişinin head-seti (mikrofonu) açık olmalıdır.

17- Rakipler sırasıyla savunan ve saldıran olacaktır. Eşitliği sağlamak adına 4.üncü haritada galip gelen takım son haritada da oyuna savunan olarak başlayacaktır.

- TÜM KLANLAR YUKARIDA YAZILI KURALLARI BAŞTAN KABUL ETMİŞ SAYILACAKTIR, HERHANGİ BİR KURALI İHLAL
EDEN TAKIMLAR HÜKMEN YENİK SAYILACAKTIR.

...............................................................FİKSTÜR.....................................................
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Not:T.C* klanı olarak bu lige katılmamızın tek nedeni TuRk klanında bulunan arkadaşlarımızın bu çalışmalarına destek olmaktır. Turnuva maçlarımızda kadrolar değişiklik gösterecektir, herkesin oynaması amaçlanmaktadır. Elbette ki tüm maçlarımızı kazanmak için oynayacağız ancak yenilgiler de olacaktır ve yenilgilerde rakibimizi tebrik etmek görevimizdir. T.C* klanı olarak hepimize başarılar ve zevkli oyunlar dilerim.
En son Psychotic-Turk tarafından 17 Mar Çrş 2010, 23:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 13 kere düzenlendi.
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Psn: xX-PSYCHOTIC-TR
Favori Oyunlarım: Cod Serisi-UnchartedSerisi-Pes-Fifa
Clan: TurX

Re: T.C* TURKKLANLARI MW2 LİGİ TAKİP TOPİĞİ

Mesajgönderen cnkt1907 » 29 Oca Cum 2010, 11:58

X-TURK yazdı:Kuralların maşallahı var :) Maçlardan 1 saat önce toplanıp muhabbet edelim mümkünse.

dogru söze ne denir hem muhabbet hemde biraz ısınmış olur maça giricek ekip katılıyorum kurallar gayet güzel ve çok:))) sadece oyundan düşme hususunda birazdaha kolaylık sağlaya bilseler daha ii olurdu ama T.C* ailesinin içinde yer alan tüm takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum alnımızın akıyla bu işten çıka bilecegimize inanıyorum saygılar sevgiler:)) :duello:
cnkt1907
Caliskan Üye
Caliskan Üye

Psn: cnkt1907
Favori Oyunlarım: COD SERİSİ
PES
RESİDENT EVİL SERİSİ
Clan: T.C*

Mesajgönderen mushroom » 29 Oca Cum 2010, 12:05

cnkt1907 yazdı:
X-TURK yazdı:Kuralların maşallahı var :) Maçlardan 1 saat önce toplanıp muhabbet edelim mümkünse.

dogru söze ne denir hem muhabbet hemde biraz ısınmış olur maça giricek ekip katılıyorum kurallar gayet güzel ve çok:))) sadece oyundan düşme hususunda birazdaha kolaylık sağlaya bilseler daha ii olurdu ama T.C* ailesinin içinde yer alan tüm takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum alnımızın akıyla bu işten çıka bilecegimize inanıyorum saygılar sevgiler:)) :duello:
ay lay yu gençler :D
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

Psn: MuShRooM-TR
Favori Oyunlarım: MW2
COD 4-5
BOPS
Ruh hali: Sk8tr

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 29 Oca Cum 2010, 12:07

bari uav yasak olmasaydı yav :D
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Mesajgönderen cnkt1907 » 29 Oca Cum 2010, 12:13

yaa gerçekten ben bu radar olayını anlamadım ozaman nie perk koymuşlarki oyuna sorarım sizlere:D
cnkt1907
Caliskan Üye
Caliskan Üye

PES
RESİDENT EVİL SERİSİ

Mesajgönderen mushroom » 29 Oca Cum 2010, 12:15

cnkt1907 yazdı:yaa gerçekten ben bu radar olayını anlamadım ozaman nie perk koymuşlarki oyuna sorarım sizlere:D
direk olarak o zaman

uav ve killstreak yoksa eğer cold blooded ve hardline iptal
e hardcore olduğu için stopping powerda iptal ne kaldı a.k :D
ligtweight kullanacaz mecburen :D
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

COD 4-5
BOPS

Mesajgönderen cnkt1907 » 29 Oca Cum 2010, 12:18

mushroom yazdı:
cnkt1907 yazdı:yaa gerçekten ben bu radar olayını anlamadım ozaman nie perk koymuşlarki oyuna sorarım sizlere:D
direk olarak o zaman

eee şimdi o uav falan yanlışlıkla tıklanmak suretiyle bile açıla bilir nası olucak bu iş anlamadım ben yanlışlıkla tıkladın kural ihlali saçma olmuş biraz hani geligopter falan anlarımda radar olmasaydı bari perk kullansın millet :S:S:S
cnkt1907
Caliskan Üye
Caliskan Üye

PES
RESİDENT EVİL SERİSİ

Mesajgönderen mushroom » 29 Oca Cum 2010, 12:28

cnkt1907 yazdı:
mushroom yazdı:
direk olarak o zaman

eee şimdi o uav falan yanlışlıkla tıklanmak suretiyle bile açıla bilir nası olucak bu iş anlamadım ben yanlışlıkla tıkladın kural ihlali saçma olmuş biraz hani geligopter falan anlarımda radar olmasaydı bari perk kullansın millet :S:S:S
anam yanlışlıkla bastın mı çık git yenildin :D
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

COD 4-5
BOPS

Mesajgönderen cnkt1907 » 29 Oca Cum 2010, 12:31

eywah el alışkanlıgı Allah esirgesin ozaman :D:D:D
cnkt1907
Caliskan Üye
Caliskan Üye

PES
RESİDENT EVİL SERİSİ

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 29 Oca Cum 2010, 12:32

küfür ederek oynayan bir klan denk gelirse uav açarız hükmen yeniliriz, rakipte sevinir o işe yarayabilir :punk:
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Mesajgönderen cnkt1907 » 29 Oca Cum 2010, 12:34

bence rakip takım kaptanı dışında digerlerinin sesini kapatmakta fayda var hiç degilse saçma şeylerle karşılaşmış olmayız çünkü seviyesiz insan sayısı oldukça yüksek canımızı sıkmış olmazlar :))
cnkt1907
Caliskan Üye
Caliskan Üye

PES
RESİDENT EVİL SERİSİ

Mesajgönderen mushroom » 29 Oca Cum 2010, 12:39

cnkt1907 yazdı:bence rakip takım kaptanı dışında digerlerinin sesini kapatmakta fayda var hiç degilse saçma şeylerle karşılaşmış olmayız çünkü seviyesiz insan sayısı oldukça yüksek canımızı sıkmış olmazlar :))
afferin len cnkt1905 :)
iyi dedin :D
Resim
Kullanıcı avatarı
mushroom
Patron
Patron

COD 4-5
BOPS

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 29 Oca Cum 2010, 12:40

kaptanlar söverse o zaman kaptanlar sesi kapatsın diğerleri konuşsun :lol
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Mesajgönderen voLKii » 29 Oca Cum 2010, 12:41

Herkese başarılar dilerim .. Güzelce anlaşıp ligi kupayla kapatırız inşallah :))

I love u too :D

Yanlız Hardcore mu oynanacak yoksa normal mi oynanacak o önemli . radar kullanamayacaksak hardcore olması gerekir.Değilsede susturucu olmazsa olmaz bir seçenek .. aslında maraton - hızlı koşu - ninja + silahta susturucu herkesin kullanacağı özellikler olabilir.nasılsa radar açmak yasak : ))))

Favela, Afghan, Terminal, Skidrow ve Rundown bunların üzerinde durmamız lazım..

Herkese Başarılar Tekrardan Hayırlı Olsun :)
Resim
Kullanıcı avatarı
voLKii
Üye
Üye

Psn: teo1907
Favori Oyunlarım: COD MW2
GOD OF WAR
PES 2010

Mesajgönderen cnkt1907 » 29 Oca Cum 2010, 12:42

Psychotic-Turk yazdı:kaptanlar söverse o zaman kaptanlar sesi kapatsın diğerleri konuşsun :lol

mantıklı zuahahhahaha:D:D:D:D

sövüyosa zaten öle kaptanın ben pazubantını alırım:D:D:D:D
cnkt1907
Caliskan Üye
Caliskan Üye

PES
RESİDENT EVİL SERİSİ

Sonraki

Dön [T.C*] Clanı Genel Sohbet Bölümü