TurX KLAN TANITIM

TurX KLAN TANITIM

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 10 Oca Pzt 2011, 21:19

Klanımız uzun süredir beraber oyunlar oynadığımız, yeri geldiğinde gülüp coştuğumuz, yeri geldiğinde dertlerimizi paylaştığımız ağabeylerimiz, kardeşlerimiz ile birlikte hiçbir rekabet amacı güdülmeksizin ortak kararımız doğrultusunda kendiliğinden oluşmuş bir klandır.
Klanımızda hiçbir Türk klanına veya kişilere karşı düşmanlık yoktur. PS3 gibi eğlence amacıyla icat edilmiş bir cihazın, düşmanlık, haset gibi kavramları içermesi kadar saçma bir düşünce henüz klanımıza uğramamıştır, uğramasını da istemeyiz. Bu tarz kişi veya klanlar varsa, oyunlarımızda ne rakip ne de takım arkadaşımız asla olmayacaklardır. Kimimiz PS3 ile dertlerini unutur, kimimiz eğlenmeyi çok sever, kimimiz oyun hastasıdır; belki maç yapmak ister, kimimiz ise yeni arkadaşlıklar kurmuştur; kaybetmek istemez. Bu yüzdendir ki; klanımız hep yapıcı olacaktır, yıkıcı olan ve eğlencemize turp sıkan kim veya kimler olursa, sıktıkları turpu içip, biz güzel hazmedip, ait olduğu yere boşaltmak bizim için çok kolay olacaktır.
TurX klanı kurulmadan önce de insanları kırmamaya özen gösteren, kişisel hırslardan uzak,tanımadığı insanları yargılamayan, aşağılamayan, ve olduğu gibi kabul eden kişilerden oluşmaktaydı, klan olduktan sonra da bir şey değişmeyecek aynı özveriyi göstereceklerdir. Çünkü biliriz ki; insan önemlidir, klan tagı sadece simgedir.
Oyunlarda öncelikli tercihimiz FPS tarzı oyunlardır. Mükemmel oyuncular aramayız ama çok kötü oyunculara da uzun süre katlanamayabiliriz. Kaba etinin altına claymore koyup bekleyenlerden ise hiç haz etmeyiz. Açıkça kusura bakma diyebiliriz.
Lobby’lerimizde klanımızdan olmayanlara klan tagımızı yazdırıp şov yapmayız. Yazarsa da sil diyebiliriz. Oynamak istemediğimiz adama gelme kardeşim diyebiliriz. Nitekim Mevlana’nın bile gelme istemem diyeceği, Polyanna’nın bile görünce gülümsemekten vazgeçip, renginin attığı kişiler de var bu dünyada.
Karar alırken hep beraber alır, hep beraber değerlendiririz. Yaşını başını almış insanların hakkında hiç kimsenin bireysel kararlar veremeyeceğini bilen yaşını başını almış insanlarız. (Yaşını başını almak = Yaş olarak veya statü olarak değil, yaşayarak zihnen, ruhen olgunlaşmış anlamında).
Sözün özü, belki bu cümlelerin hepsi bir gün klişe sözler olacak, belki de vay be ne güzel günler diyeceğiz. Klanımız belki uzun yıllar devam edecek, belki çok kısa sürecek bilemeyiz. Ama şunu biliyoruz ki; hepimiz beraber oyun oynamaktan zevk alıyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz, bazen sıkılıyoruz, bazen dertleşiyoruz. Yani ayrı bir hayat yaşıyoruz. Umarız uzun yıllar sürer ve hepimize ağabeyler, kardeşler, arkadaşlar kazandırır. Belki de gün gelir, bugünleri özler PS3’ü icat eden deliyi sevgiyle anarız.

…..TurX Klanı…
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Psn: xX-PSYCHOTIC-TR
Favori Oyunlarım: Cod Serisi-UnchartedSerisi-Pes-Fifa
Clan: TurX

Re: TurX KLAN TANITIM

Mesajgönderen BLNT » 11 Oca Sal 2011, 12:52

guzel tanıtım murat umarım kalıcı olur klanınız.
YouR eGo iS My LeGo
Kullanıcı avatarı
BLNT
Admin
Admin

Psn: moshic06
Favori Oyunlarım: world at war
modernwarfare2
nba2k11
heavy rain

Mesajgönderen Ozgener » 11 Oca Sal 2011, 19:16

murat yardırmışsın :punk:
Kullanıcı avatarı
Ozgener
Uzman Üye
Uzman Üye

Psn: Ozgener
Favori Oyunlarım: gow1.2.3cod5.mw2

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 11 Oca Sal 2011, 22:40

ilhami uğradı, ilham verdi :)
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Mesajgönderen xxvitocorleonexx » 12 Oca Çrş 2011, 16:39

clan degil, parti mi kursaydik? :hopa
Kullanıcı avatarı
xxvitocorleonexx
Azimli Üye
Azimli Üye

Psn: xxvitocorleonexx
Favori Oyunlarım: mw2!!!
Clan: Türk

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 12 Oca Çrş 2011, 19:21

xxvitocorleonexx yazdı:clan degil, parti mi kursaydik? :hopa

Akşamları party'de toplanıyoruz ya Engin'im :))
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Mesajgönderen HeadSh00tDude » 13 Oca Prş 2011, 10:59

vay be murat abi ne güzel yazmışsın cidden party kursak iktidarı zorlarız senin gibi bi başkanla :)
Kullanıcı avatarı
HeadSh00tDude
Azimli Üye
Azimli Üye

Psn: HeadSh00tDude
Favori Oyunlarım: mw2 - red dead redemption - demons soul

Dön TurX Clanı Genel Sohbet Bölümü

• { RELATED_TOPICS }
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi