Yeni Ps3 Aldım Lütfen Yardım

Yeni Ps3 Aldım Lütfen Yardım

Mesajgönderen raconcu » 13 Ağu Cmt 2011, 17:20

selam arkadaşlar bir kaç gün önce bimeksten ps3 320 gb slim aldım.Eve gelip kutuyu açtığımda kullanım klavuzlarının açık olduğunu gördüm ve içinden türkçe kullanım klavuzu çıkmadı. Cihazı tv'ye bağladığımda ise ilk ayar ekranı geldi saat, tarih, kullanıcı ayarlarını yaptım burdan tüm hocalarıma sorum şu benim aldığım cihaz teşhir ürünü mü sizce o başta yapılan ayarlar yoksa bir şekilde sıfırlanıp tekrar yapılabiliyor mu(kullanım klavuzları açıktı, İçinden türkçe kullanım klavuzu çıkmadı ve ilk ayarları ben yaptım) lütfen bana yardım edin sayın arkadaşlar sizin ürünleriniz nasıldı ilk açtığınızda şimdiden teşekkürler.
raconcu
Yeni Üye
Yeni Üye

Favori Oyunlarım: kill zone, cod, pes

Re: yeni ps3 aldım lütfen yardım

Mesajgönderen Psychotic-Turk » 14 Ağu Pzr 2011, 15:22

Türkçe kullanım kılavuzu normalde ps3 kutusundan çıkıyor mu hiç dikkat etmedim açıkçası ama makinenin ilk ayarlarını yapmışsın sıkıntı olacağını sanmam, teşhir ürünü değildir diye tahmin ediyorum..Makine temizse çizik falan yoksa rahat ol
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Psychotic-Turk
Genel Moderatör
Genel Moderatör

Psn: xX-PSYCHOTIC-TR
Favori Oyunlarım: Cod Serisi-UnchartedSerisi-Pes-Fifa
Clan: TurX

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 14 Ağu Pzr 2011, 16:25

yeni aldiginda o yaptigin ayarlar cikar ;) sorun yok bence
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Mesajgönderen KEMAL311 » 16 Ağu Sal 2011, 21:36

nası oluyo yaw kullanım kılavuzu koymaları lazm,bende vardı yanı makıne orjınalım dıye bagırıyodu resmen ,seri numarasını yaz internete bakalım daha önce satılmış mı :S bunuda ınternet cafecıden duymustum sallamasyon olabılır öyle bıseyler dıyodu çakal :D
Kullanıcı avatarı
KEMAL311
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Psn: KEMAL311

Mesajgönderen raconcu » 16 Ağu Sal 2011, 21:46

arkadaşlar makine tertemiz çizik vs. bişi yok Kemal311 arkadaşım seri numarasını nerden görücem ps3'ün(kullanım klavuzu nasıl koymamışlar dedin aldım cihazı ewe getirdim açtım kullanım klavuzlarının olduğu poşet yırtıktı çok önemli değil kullanım klavuzu ztn sizin gibi değerli hocalarımızdan öğreniyoruz araştırıyoruz soruyrz çözmeye çalışıyoruz ama elektronik şeyler herkesin bildiği gibi ucuz şeyler değil teşhir ürünüde kimse istemez dediğim gibi cihaza ilk ayarları ben yaptım saat tarih bölge seçimi kullanıcı oluşturma gibi hdd boştu herhangi bir save dosyası falan yok kullanım klavuzlarının açık olması beni biraz tedirgin etti kuzenimde de war ps3 ona sordum o da ayaların ilk açılışta bir kereliğine yapıldığını ve bidaha yapılmadığını söyledi ve siz değerli hocalarımızda yardımlarınızı esirgemediniz için çok teşekkürler)
raconcu
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen KEMAL311 » 16 Ağu Sal 2011, 21:55

hadi güle güle kullan,bencede bişey yoktur. Gel peste cakıyım kafana PSN: KEMAL311 ekle :D
Kullanıcı avatarı
KEMAL311
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Mesajgönderen raconcu » 16 Ağu Sal 2011, 22:03

sağol teşekkür ederim kemal hocam pes 2011 mi oynuosun? pes 10 bnde yok çok aradım ama maalesef bulamadım hiç bir yerde stokta kalmamış
raconcu
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen DOUBLE-TURK » 16 Ağu Sal 2011, 23:40

raconcu yazdı:arkadaşlar makine tertemiz çizik vs. bişi yok Kemal311 arkadaşım seri numarasını nerden görücem ps3'ün(kullanım klavuzu nasıl koymamışlar dedin aldım cihazı ewe getirdim açtım kullanım klavuzlarının olduğu poşet yırtıktı çok önemli değil kullanım klavuzu ztn sizin gibi değerli hocalarımızdan öğreniyoruz araştırıyoruz soruyrz çözmeye çalışıyoruz ama elektronik şeyler herkesin bildiği gibi ucuz şeyler değil teşhir ürünüde kimse istemez dediğim gibi cihaza ilk ayarları ben yaptım saat tarih bölge seçimi kullanıcı oluşturma gibi hdd boştu herhangi bir save dosyası falan yok kullanım klavuzlarının açık olması beni biraz tedirgin etti kuzenimde de war ps3 ona sordum o da ayaların ilk açılışta bir kereliğine yapıldığını ve bidaha yapılmadığını söyledi ve siz değerli hocalarımızda yardımlarınızı esirgemediniz için çok teşekkürler)

garanti varsa salla bisey olmaz ;)
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni!
Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Resim
Kullanıcı avatarı
DOUBLE-TURK
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu

Psn: DOUBLE-TURK
Favori Oyunlarım: Worms
MW2
Marvel
vs
Capcom
Bo
Clan: No.1
Skype id: wwsexyboy
Ruh hali: Paylasimci

Mesajgönderen KEMAL311 » 17 Ağu Çrş 2011, 14:05

raconcu yazdı:sağol teşekkür ederim kemal hocam pes 2011 mi oynuosun? pes 10 bnde yok çok aradım ama maalesef bulamadım hiç bir yerde stokta kalmamış

gitti gidiyordan 30 tlye aldım ;)
Kullanıcı avatarı
KEMAL311
Gelismis Üye
Gelismis Üye

Mesajgönderen Thonci » 17 Ağu Çrş 2011, 23:29

KEMAL311 yazdı:hadi güle güle kullan,bencede bişey yoktur. Gel peste cakıyım kafana PSN: KEMAL311 ekle :D

Pes 2010 da ezerim affetmemm
Resim

I'm the best damn thing that your eyes have ever seen.

Tam üye

Psn: OttomanEmpire08
Favori Oyunlarım: Killzone3
Clan: AvrL
Ruh hali: Sniper

Dön Ps3 Sıkca Sorulan Sorular

• { RELATED_TOPICS }
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir