raconcu yazdı:arkadaşlar makine tertemiz çizik vs. bişi yok Kemal311 arkadaşım seri numarasını nerden görücem ps3'ün(kullanım klavuzu nasıl koymamışlar dedin aldım cihazı ewe getirdim açtım kullanım klavuzlarının olduğu poşet yırtıktı çok önemli değil kullanım klavuzu ztn sizin gibi değerli hocalarımızdan öğreniyoruz araştırıyoruz soruyrz çözmeye çalışıyoruz ama elektronik şeyler herkesin bildiği gibi ucuz şeyler değil teşhir ürünüde kimse istemez dediğim gibi cihaza ilk ayarları ben yaptım saat tarih bölge seçimi kullanıcı oluşturma gibi hdd boştu herhangi bir save dosyası falan yok kullanım klavuzlarının açık olması beni biraz tedirgin etti kuzenimde de war ps3 ona sordum o da ayaların ilk açılışta bir kereliğine yapıldığını ve bidaha yapılmadığını söyledi ve siz değerli hocalarımızda yardımlarınızı esirgemediniz için çok teşekkürler)

raconcu yazdı:sağol teşekkür ederim kemal hocam pes 2011 mi oynuosun? pes 10 bnde yok çok aradım ama maalesef bulamadım hiç bir yerde stokta kalmamış

KEMAL311 yazdı:hadi güle güle kullan,bencede bişey yoktur. Gel peste cakıyım kafana PSN: KEMAL311 ekle

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir