Arkadaslar saat suan sabah 6 yi 10 geciyor isten ynei geldim is yerinde kafama takildi ulan milletin forumunda youtube videolari izleniyor neden bizde yok dedim kendi kendime cok kafaya takmis olcamki bu saatte arastirdim Phpbb forumlarda youtube linkleri nasil eklenir diye mehmet hocamiza CW den danistim ama cok karisik geldi neyse bende youtube a girip ingilizce arastirdim "How To Enable YouTube Video Embedding in PHPBB With" diye bir sonuca ulastim üsenmedim sizler icin bunu yaptim ilk defa büyük bir olay gerceklestirdim bu bizim forum icin devrimdir benim icinde bir devrim kendi basima yaptim cünki neyse eger youtube videosu eklemek isterseniz foruma (ama civitmadan dozajini kacirmadan) yapmaniz gereken mesela bir video buldunuz browserdan videonun linki mesela söyle diyelim: http://www.youtube.com/watch? v=l1G7TJD6Xu0 simdi yapmaniz gereken code lari yazmak iste u kadar islem bitti yapamayanlar öm le bana ulassin ayni resim nasil ekliyorsunuz orda cikiyor ya code lar bunun aynisini img yerine youtube ile degistirin youtube linkinin tamamini degil sadece v= den sonra gelen bölümü araya kopyala yapistir yapin islem tamam eger anlamayan olursa bana ulassin yok hala yapamadim diyorsaniz üsenmiycem resimli aciklama yapicam unutmayin hersey sizler icin saygilar...
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni! Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
saci35 yazdı:gökhan kardeşim eline sağlık çok iyi çalışma bir şey istesem...
- bunları mesaj yazarken üste buton olarak eklemek mümkünmü? -farklı video siteleri için hangi kodları kullanıyoruz (gametrailers, dailmonition, ign, spike gibi)
iste o dedigin forumu yoruyor ilk basta bende düsünmüstüm ama dedigini bende yapmak istiyorum artik hic bilmeyenler icin iyi olur haklisin sabrim
Marifet soyundurmaksa bedeni,hayvanlar sizden daha medeni! Aldaticilar sizi Allah ile aldatmasin Fatir Suresi 5.ayet
Arkadaşlar eğer pc nizi fuzuli youtube giriş programlarıyla doldurmak istemiyorsanız yandaki linkten dns ayarları ile her yasak site ve youtube'a girebilirsiniz -----> worldarchivetr.com/wp/youtubea-ulasmak-icin-dns-ayarlari-xpvistaresimli/